Over mij...

Gastouder, pedagogisch medewerker, eigenaresse
Gastouder en eigenaresse Lisette Snoek

Lisette Snoek

Graag stel ik me even aan u voor.

 

Als moeder van inmiddels twee volwassen dochters, ben ik al op jonge leeftijd de zorg in gegaan. Na mijn middelbare school vervolgde ik mijn beroepsopleiding in de zorg op de MDGO-vz. Na mijn diploma werkte ik o.a. als kraamverzorgster en heb ik op verschillende peuterspeelzalen en in kinderdagverblijven als pedagogisch medewerkster gewerkt.

 

Sinds mei 2019 woon ik met mijn man in Opheusden. Werkend als pedagogisch medewerker in Rhenen merkte ik dat ik toe was aan een stuk zelfstandigheid om zo mijn kennis en ervaring te gebruiken om thuis kinderen op te vangen als gastouder. Op 1 maart 2020 is deze wens werkelijkheid geworden.

 


Ik vind het erg belangrijk dat een kind ook echt kind kan zijn. De doelgroep tot 4 jaar trekt mij het meest aan. De puurheid waarmee een kind de wereld in kijkt en hun leergierigheid is geweldig! De groei die ze doormaken in hun eerste levensjaren is enorm, en ik vind het erg leuk om daar een positieve bijdrage aan te leveren.

 

Wilt u persoonlijk kennismaken met mij om de mogelijkheden bij mij als gastouder te bespreken? Neem dan gerust contact op met mij.