Tarieven, vakanties en overige informatie

Informatie, kosten, vakanties, ziektemelding

Openingstijden

Liz' Happy Kidz is op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur geopend.

Per jaar ben ik ongeveer 48 weken als gastouder voor u beschikbaar. De andere 4 weken ben ik vrij of op vakantie. Twee weken in de zomerperiode, ongeveer een week rondom Kerst en Oud en Nieuw en nog een aantal losse dagen die u ruim vooraf zult horen. Ook tijdens de algemeen geldende landelijke feestdagen is Liz' Happy Kidz gesloten. 
Kosten van de opvang bij Liz' Happy Kidz

De kosten van opvang in 2024 zijn € 7,00 per uur tussen 7.00 en 18.00 uur (excl. kosten gastouderbureau). In dit tarief zit het eten en drinken inbegrepen, met uitzondering van babyvoeding of andere speciale voeding. Die dient u zelf mee te geven aan uw kind. Het bedrag dient voor brood, beleg, fruit en al het drinken wat uw kind dagelijks bij ons krijgt. Ik ga er hierbij vanuit dat uw kind in de ochtend al wel thuis ontbijt gehad heeft voor het bij mij komt.

 

In de prijs per uur zijn luiers voor uw kind niet meegerekend. Neemt u elke dag zelf voldoende luiers mee in het rugzakje of de tas van uw kind. Immers, u heeft zelf vast wel een voorkeur voor een bepaald merk of type luier. Zo weet u zeker dat uw kind zich hier comfortabel in voelt.

 

Indien uw kind buiten de normale openingstijden opvang nodig heeft, dan is een toeslag van 50% op de uurprijs van toepassing. 

 

De minimale duur van opvang is 2 dagen per week. Dat heeft o.a. te maken met het kunnen wennen aan het in de groep zijn, en het dagritme bij Liz' Happy Kidz.

  

Alle op deze pagina genoemde bedragen gelden voor het jaar 2024 en worden jaarlijks opnieuw vastgesteld op basis van het dan geldende prijsniveau en inflatie. U ontvangt bij wijzigingen begin december nader bericht.

 

Doorbetaling tijdens vakanties en vrije dagen

Tijdens mijn eigen vakanties en vrije dagen hoeft u  uiteraard niet door te betalen. Behalve als u een andere gastouder heeft gevonden via het gastouderbureau natuurlijk. Via het gastouderbureau wordt het gemiddelde maandbedrag per jaar berekend. In dat maandbedrag zitten al mijn geplande vakanties dus al verrekend. Als er extra afwijkingen ontstaan, dan volgt er via meer/minder formulieren een correctie hierop per maand. 

  

Als u zelf vakantie opneemt, of uw kind komt een dagje tussendoor niet naar mij toe, dan betaalt u de opvang wel gewoon door. Zo bent u er zeker van dat uw kind altijd een plekje op de opvang heeft en kunt u zo vaak en lang als u zelf wilt op vakantie. 

 

Wat geldt bij ziekte?

Mocht ik als gastouder onverhoopt ziek zijn, dan hoort u dat uiteraard zo snel mogelijk. U zult dan helaas zelf voor vervangende opvang moeten zorgen, want andere gastouders hebben over het algemeen geen vrije plekken meer beschikbaar. Tijdens mijn ziektedagen hoeft u mij niet door te betalen. Dit wordt via een meer/minder berekening met u  over die periode verrekend.

Bij ziekte van uw kind mag uw kind tot op zekere hoogte gewoon komen, tenzij er in zijn/haar omgeving sprake is van Corona-verschijnselen. Zolang uw kind gewoon mee kan doen met het normale dagritme, en er is geen gevaar voor andere kinderen, is er geen probleem. Als het kind ziek wordt tijdens de opvang, dan zal ik u bellen om te overleggen. Als uw kind te ziek is om te kunnen komen, betaalt u de opvang wel gewoon door. De eindbeslissing per situatie wordt door mij als gastouder bepaald omdat ik rekening moet houden met alle kinderen in de opvang.

 
Heeft uw vragen of wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact op.