Tarieven, vakanties en overige informatie

Informatie, kosten, vakanties, ziektemelding

Openingstijden

Liz' Happy Kidz is op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur geopend.

Per jaar ben ik ongeveer 49 weken als gastouder voor u beschikbaar. De andere 3 weken ben ik vrij of op vakantie. Twee weken in de zomerperiode en verder ongeveer een week rondom Kerst en Oud en Nieuw. Ook tijdens de algemeen geldende landelijke feestdagen is Liz' Happy Kidz gesloten. 
Kosten van de opvang bij Liz' Happy Kidz

De kosten van opvang in 2021 zijn € 5,75 per uur tussen 7.00 en 18.00 uur (excl. kosten gastouderbureau). In dit tarief zit het eten en drinken niet inbegrepen. Als leidraad voor een bedrag voor eten en drinken, heb ik de website van het NIBUD gekozen. Ik ga er hierbij vanuit dat uw kind al gegeten heeft als het 's ochtends bij mij komt.

  • Kind 0-1 jaar: € 0,50 per dag bijdrage voor fruithap en tussendoortje. U zorgt als ouders zelf voor de babyvoeding.
  • Kind 1-3 jaar: € 1,25 per dag per kind. Dit is inclusief vers fruit, lunch, tussendoortjes en drinken.
  • Kind vanaf 4 jaar: € 1,50 per dag. Of naar rato van de dag, i.v.m. school.

Indien uw kind buiten de normale openingstijden opvang nodig heeft, dan is een toeslag van 25% op de uurprijs van toepassing.
De minimale duur van opvang is 2 dagen per week.

 

In de prijs per uur zijn luiers voor uw kind niet meegerekend. Neemt u elke dag zelf voldoende luiers mee in het rugzakje of de tas van uw kind. Immers, u heeft zelf vast wel een voorkeur voor een bepaald merk of type luier. Zo weet u zeker dat uw kind zich hier comfortabel in voelt.

  

Alle op deze pagina genoemde bedragen gelden voor het jaar 2021 en worden jaarlijks opnieuw vastgesteld op basis van het dan geldende prijsniveau en inflatie.

 

Doorbetaling tijdens vakanties en vrije dagen

Tijdens mijn vakantie en vrije dagen, hoeft er niet doorbetaald te worden. Behalve als u een andere gastouder heeft gevonden via het gastouderbureau natuurlijk.

  

Als u zelf vakantie opneemt  of uw kind komt een dagje tussendoor niet naar mij toe, dan betaalt u de opvang wel gewoon door. Zo bent u er zeker van dat uw kind altijd een plekje op de opvang heeft en kunt u zo vaak als u zelf wilt op vakantie.

 

Wat geldt bij ziekte?

Mocht ik als gastouder onverhoopt ziek zijn, dan hoort u dat uiteraard zo snel mogelijk. U zult dan zelf voor vervangende opvang moeten zorgen. Tijdens mijn ziektedagen hoeft u mij niet door te betalen.

Bij ziekte van uw kind mag uw kind tot op zekere hoogte gewoon komen, tenzij er in zijn/haar omgeving sprake is van Corona-verschijnselen. Zolang uw kind gewoon mee kan doen met het normale dagritme, en er is geen gevaar voor andere kinderen, is er geen probleem. Als het kind ziek wordt tijdens de opvang (38,5 °C koorts of hoger), dan zal ik u bellen om te overleggen. Als uw kind te ziek is om te kunnen komen, betaalt u de opvang wel gewoon door omdat ik die tijd beschikbaar was voor uw kind.

 

U kunt altijd proberen of u tijdens mijn afwezigheid via uw gastouderbureau een andere gastouder kunt vinden. Dit is helaas niet te garanderen.

Heeft uw vragen of wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact op.